Košarka

Veliki povratak hrabre košarkašice Nataše Kovačević (VIDEO)

Mlada košarkašica Nataša Kovačević tačno dvije godine i dva mjeseca nakon saobraćajne nesreće u Mađarskoj objavila je da se vraća na teren i to kao igračica KKŽ Crvena zvezda!
Veliki povratak hrabre košarkašice Nataše Kovačević (VIDEO)
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Nekadašnja prvotimka Zvezde tako nastavlja bogatu karijeru, koju je započela još 2008. godine igrajući za crveno-bijele, KK Partizan, Jagodinu 2001, Voždovac i mađarski Ðer.

Nataša ističe da je potpuno spremna za novi početak.

"Dugo sam se lomila, ali kada sam nedavno bila u Skoplju kod drugarice i košarkašice Branke Luković, shvatila sam da je to ono što želim. Odavno vrijedno treniram i sada čekam da se završe formalnosti oko registracije i papira, da debitujem za Zvezdu, klub iz kojeg sam otišla u Đer", kaže Nataša.

Kovačević ističe da nema nikakav strah.

"Proteza je potpuno izlovana kada obujem čarapu teško se primjećuje. Znam da tako ne mogu da povrijedim rivalke, niti one mene mogu da povrijede. Ne plašim se. A kako će da me čuvaju? Kad dam prve poene sasvim normalno, inače, im se ne piše dobro", priča košarkaška heroina Nataša Kovačević.

 

Djevojka koja je poslije nesreće uz sebe privukla mnoge ljude, podatak da je baš iz Zvezde otišla u mađarski Đer gdje je doživjela nesreću, na to se samo osmjehuje.

"Tačno! Ako mene pitate između se ništa nije dogodilo. Sada krećem u novu avanturu spremna da se dokažem u onome što volim. Osjećaj je izvanredan!"

Ona kaže da je igranje košarke neće spriječiti da nastavi rad u Fondaciji koja nosi njeno ime i završi obaveze na fakultetu.

"Škola i Fondacija su dio mene i svakako da tu vrstu obaveze neću zapostaviti. I dok se nije desila nesreća slično sam funkcionisala, vraćam se tom načinu života, uzbuđena i nimalo uplašena", rekla je Nataša Kovačević.

Izvor: Kurir; foto: Marina Lopičić

Portal Analitika