Abiznis

EPCG: I sjutra višesatna isključenja

Potrošači u više crnogorskih opština sjutra će nekoliko sati biti bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: I sjutra višesatna isključenja
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima će biti ugrađivana elektronska brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Nova brojila će u Podgorici dobiti ulice Steva Boljevića, Mitra Bakića i Dajbabe, a u Nikšiću Kočani, Straševina, Gračanička ulica i Glibavac.

U Baru će nova brojila biti ugrađivana na lokacijama Željeznička stanica, Virpazar, B. Čalovića, Kuišin, Mikovići i Ulica JNA 100, a u Baru u naselju Sotonići.

U Kotoru će nova brojila dobiti Mečerov brijeg, Dječji vrtić, Dobrota, Račeta bb, Tabačina, Zlatne njive, Auto Kamp, Zrenjaninska, Dobrota, Sveti Stasije i Kriva ulica.

U Herceg Novom će nova brojila biti ugrađivana na lokaciji Petlja i u ulici Bratstva i jedinstva.

U Podgorici će, zbog radova na trafostanici „Stari Aerodrom 2“, sjutra od osam sati i 30 minuta do 14 sati bez struje ostate dio potrošača iz ulica Cara Lazara i Cvijetne.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od osam sati i 30 minuta do 15 sati bez struje će biti selo Grbavci.

U istom terminu, zbog radova u reonu trafostanice „Stara Zlatica 3“ i „Zabjelo 1“, bez struje će ostati dio park šume Zagorič i naselje oko Tarine garaže – ulice Jelene Balšić, Miladina Popovića i dio ul. AVNOJ-a.

Zbog radova u trafostanici „Union bridge“, od devet do 16 sati, bez struje će ostati dio ulice Radosava Burića i Kodra.

Na području Cetinja će, zbog radova na dalekovodu „Cetinje-Vrela-Prekornica“, od devet do 16 sati, bez struje će biti Zagrablje, Očinići, Ugnji, Vrela, Obzovica, Pačarađe, Gluhi Do i Prekornica.

U Ulcinju će, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati potrošači u zoni prema Meterizima i Mandri.

U Baru će, zbog radova na dalekovodu, od devet do 14 sati bez struje biti Ilino-Mijovići, Sustaš i Marovići.

Zbog radova na dalekovodu Stari Bar-Veliki Pijesak, od osam do 16 sati bez struje će biti svi potrošači koji se napajaju sa trafostanice Marovići - izvod prema Ružićima, i svi potrošači Turčina.

U Mojkovcu će, zbog radova u trafostanicama Kolašin i Mojkovac, od deset do 16 sati bez struje biti potrošači koji se napajaju sa trafostanice Mojkovac.

Na području Kotora će, zbog radova na dalekovodu Budva-Tivat, od osam do 17 sati bez struje ostati Dub, Nalježići, Mirac, Koložun i Čavori.

U Pljevljima će, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 15 sati bez struje biti Odžak, Lukavica, Otilovići, Dužice i Krćevine, dok će zbog radova na dalekovodu od devet do deset sati bez struje ostati Komina, Zbljeva,Vidre, Bučje, Hoćevina, Pliješevina, Šljivansko.

Na Žabljaku, zbog radova na dalekovodu, od devet do 16 ssati struju neće imati Tmajevci, Meždo, Tepačko Polje, Ninkovići, Šumanovac i Borje.

U opštini Šavnik, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od osam do 16 sati bez struje će biti Mokro, a zbog radova na dalekovodu, od osam do 17 sati, struju neće imati Fabrika Vode Diva.

U Rožajama će, zbog radova na dalekovodu, od osam sati i 30 minuta do 16 sati, bez struje biti Pripeč, Vuča, Crnča, Malindubrava i Dračenovac.

Zbog radova na dalekovodu Kalače, od devet do 15 sati bez struje će ostati Kalače, Gusnice, Motel Turjak, Ski Lift, Đuranovića Luke.

Portal Analitika