Muzika

VIDEO: "Moj svijet" Sergeja Ćetkovića najprodavaniji album u Hrvatskoj

Šesti studijski album Sergeja Ćetkovića "Moj svijet" prošle sedmice bio je najprodavaniji album u Hrvatskoj, objavila je kuća Croatia Records.
VIDEO: "Moj svijet" Sergeja Ćetkovića najprodavaniji album u Hrvatskoj
Portal AnalitikaIzvor

Novo izdanje našeg popularnog izvođača, koji je u petak zvančno promovisano u Zagrebu, ujedno je i najviši novi ulaz na listi koju priprema Hrvatska diskografska udruga.

- Novi album Sergeja Ćetkovića dobio je sve pohvale već na prvom predstavljanju u zagrebačkom restoranu "Gallo". "Moj svijet" je intiman uvid u misli i poglede kantautora čija je misija odašiljanje pozitivnih poruka u svijet, kao što su ljubav prema porodici, prijateljima, ali i svim ljudima - ističu iz Croatia Records-a.

Među četrnaest pjesama na albumu nalaze se hit singlovi "Zar je kraj?" sa sedam miliona pregleda na YouTube-u, aktuelni "Korov" koji već ima 670.000 pregleda, kao i pjesma "Moj svijet" (2,9 miliona pregleda) kojom nas je ovaj kantautor izuzetno uspješno predstavio na prošlogodišnjem Eurosongu. Na albumu su i pjesme "Zbog nas", "Još volim te" i "Novembar" koje je, kako se navodi, hrvatska publika do sada mogla samo da čuje na YouTube-u.

Zagrebački izdavač navodi da je "šarmantan i uvijek dobro raspoložen" Sergej na predstavljanju albuma komentarisao kako na zagrebačkom koncertu u dvorani Lisinski očekuje uglavnom žensku publiku, šaljivo dodavši kako će to biti pravi mamac za neženje.

Koncert će biti održan 8. novembra, s početkom u 20 sati.

Portal Analitika