Društvo

Istraga o ubistvu Đuričkovića: Saslušan Jovica Vukotić

U okviru istrage o ubistvu Gorana Đuričkovića (48) iz Budve inspektori kriminalističke policije saslušali su više osoba iz Kotora, među kojima je i Jovica Vukotić.
Istraga o ubistvu Đuričkovića: Saslušan Jovica Vukotić
Portal AnalitikaIzvor

On se u policijskim evidencijama vodi kao vođa „škaljarske ekipe“, a navodno nije bio u dobrim odnosima sa Đuričkovićem, piše Dan.

Vukotić koji je dao izjavu u svojstvu građanina kazao je da je iz medija saznao za ubistvo. On je nakon saslušanja pušten.

„Na okolnosti ubistva Đuričkovića saslušano je više bezbjednosno interesantnih lica iz Kotora, Tivta i Budve. Sa nekima nekima od ispitanih Đuričković je bio u dobrim odnosima, dok sa ostalima nije. Izjavu je dao i Jovica Vukotić, kao i ostali članovi „škaljarske grupe”, a istraga se nastavlja u više pravaca“, rečeno je iz vrha Uprave policije.

Vukotić je ispitivan o navodnom sukobu koji je imao sa Đuričkovićem, ali je on pred policijskim inspektorima sve to negirao.

Budvanin Goran Đuričković, inače kum nedavno ubijenog Saše Markovića, nekadašnjeg poslanika Liberalnog saveza, ubijen je 27. oktobra uveče, ispred svog restorana, kada je nepoznati napadač na njega ispalio više hitaca iz snajperske puške.

Izvor: Dan

Portal Analitika