Zabava

Astro savjeti za novembar 2015. godine

Ovog mjeseca na nebu će biti kvadrat Neptuna i Saturna, mađioničara i učitelja. Biće zanimljivo... evo i zašto!
Astro savjeti za novembar 2015. godine
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Neptunov posao je iluzija, to je njegova funkcija. I on nam zapravo treba, jer bez njega nema umjetnosti, nema glamura i nema čarolije života. Nema ni čokolade!

Živjeti samo Saturn značilo bi živjeti život posvećen radu, svladavanju, gradnji, ograničenjima, nezadovoljstvu. Post i nemrs života. Propovjednik Saturn, učitelj, ovog mjeseca pravi tačan napeti kvadrat s Neptunom. Saturn voli da pokazivati gdje ste greškom pošli.

Voli da provjerava stanje stvari. Stvarnost, to je njegov đir. Nekima od nas će ovo biti provjera stvarnosti koju je ispleo Neptun, a za mnoge - buđenje. Bez zabune.

Ne možemo kriviti ni Saturn ni Neptun. Iluzije su naše, a i realnost koju će Saturn provjeriti je - naša. Čovjek je sam kreator svog života. Stvarnost koja dolazi, dolazi iz dubine nas samih. Važno je ne ignorisati Saturn i njegovu manifestaciju, ali pritom ne izgubiti vjeru, ne odustati od snova, romantike.

Važno je ne odustati. Jer događaj koji donosi Saturn smjernica je za provod, da bi snovi postali stvarnost. Saturn je kompas i karta za naše neptunovske probleme.

Saturn jasno pokazuje gdje je alat uz pomoć kojeg dolazimo do rješenja. Sve ima svoje dobre i loše strane. Ako želite, Saturn daje čvrste temelje vašim idejama, snovima, nadanjima. Kroz rad, možda odricanje, sigurno je da se traži angažman.

Izvor: lovesensa.rs

Portal Analitika