Crna hronika

VJEŠTAČENJE: Ko je pucao na Nemanju Vidmara?

Tužiteljka Sanja Jovićević naložila je vještačenje koje treba da pokaže u kojem položaju se nalazio Nemanja Vidmar kada je na njega pucano pošto je prethodno pištoljem usmrtio Luku Milića.
VJEŠTAČENJE: Ko je pucao na Nemanju Vidmara?
Portal AnalitikaIzvor

Pucnjava u kojoj je 25-godišnji Milić izgubio život dogodila se 30. juna u bašti lokala ,,Rajska ptica“ na Zlatici. Nemanja Vidmar ranije je pred istražiteljima priznao da je pucao u Milića, ali da mu nije bila ,,namjera da ga usmrti, već samo da ga izranjava po nogama“.

Nakon što je pucao u Milića, koji je ostao da leži ranjen u lokalu, Vidmar je pokušao da pobjegne kroz obližnji park, ali je poslije pedesetak metara pao jer je i on bio ranjen u tom obračunu. Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, a teško ranjeni Milić i Vidmar prevezeni su u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore. Milić je preminuo ubrzo po prijemu u bolnicu. Policija je i prije priznanja Vidmara, zahvaljujući prikupljenim dokazima, znala ko je usmrtio Milića. Međutim, za podgoričke inspektore još je enigma ko je potegao pištolj na Vidmara. (Pobjeda)

Portal Analitika