Društvo

EPCG: I danas radovi na mreži

Djelovi više crnogorskih gradova biće danas po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: I danas radovi na mreži
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima će se ugrađivati nova elektronska brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će se nova brojila ugrađivati u ulicama 27. marta 22, 24, 4. jula bb, Bratstva i Jedinstva bb, Filipa Lainović i Kralja Nikole 355.

U Nikšiću će brojila dobiti Brod, Gornje polje, Rastovac, Vidrovan, Vir, Miločani i VI Crnogorske.

U Baru će brojila biti ugrađivana na području Željezničke stanice, Virpazara, B. Čalovića, Kuišina, Mikovića i u ulici JNA 100.

Nova brojila u Kotoru dobiće Mečerov brijeg, Dječiji vrtić, Dobrota, Račeta bb, Tabačina i Zlatne njive.

U Herceg Novom brojila će se ugrađivati u II Dalmatinskoj, Ribarskoj, Save Ilića, Trebinjskoj, Bajkovini, Janka Beka, Josipa B. Tita i N. Kovačevića.

U Podgorici, zbog radova na dalekovodu „Opasanica“, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Pilana Veruša, Opasanica, Han Garančića, Ljevorečki Tuzi, Uvač i Pajkov vir.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži u konzumu trafostanice „Dajbabe 1“, od osam do 15 sati, bez struje će ostati dio Dajbaba kod preduzeća Božur.

Područja Srpske, Cijevne, Ljajkovića, Mitrovića i dijela Mahale, zbog radova na dalekovodu 10 kV Srpska, od devet do 14 sati, ostaće bez napajanja električnom energijom.

Na Cetinju, struje zbog radova na trafostanici 35/6 kV „Podgor“, od devet do 14 sati, neće imati potrošači u Riječkoj nahiji i Rijeci Crnojevića.

U Baru, zbog radova na dalekovodu 110 kV, od osam do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kavač, Trojica, Vidikovac i Mokra ploča.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zeleni Pojas, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje će ostati potrošači dijela Zelenog pojasa koji se napajaju sa izvoda Vitići iz trafostanice Bazen.

Od osam do 16 sati, zbog radova na dalekovodu 35 kV Stari Bar Veliki Pijesak, bez napajanja električnom energijom ostaće svi potrošači koji se napajaju sa trafostanice Bartula.

Na području Nikšića struje, zbog radova na 35kV izvodu Kličevo u trafostanici 110/35kV Nikšić, od devet do 15 sati, ostaće potrošači Straševina, Kličevo, Stara Varoš kao i ulice Vuka Mićunovića, Karađorđeva i Vardarska.

Struje u Rožajama, zbog radova na dalekovodu Pripeč-Dračenovac, od osam sati i 30 minuta do 16 sati, neće imati potrošači Pripeča, Vuča, Crnče, Malindubrave i Dračenovca.

U Budvi, zbog radova na dalekovodu „Brajići“,od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Lapčići, Pobori, Stanišići i Brajići.

U Ulcinju, od devet do 16 sati, zbog radova u trafostanici Meterize 2, struju neće imati potrošači u dijelu Meteriza, prema Belvederu, Brajićima, ulici 8. i vojne zgrade.

Na području Pljevalja, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 15 sati, bez struje će ostati potrošači Odžaka.

Zbog radova na stubnoj trafostanici 10/0,4kV Mataruge, od deset do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sela Vikovo Brado, Kozica i Rećevo.

U istom terminu, zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez struje će ostati Breze.

Od devet do 17 sati, zbog radova na 10kV dalekovodu, bez struje će ostati potrošači Bukovice, Petine i Čestina.

Na Žabljaku, zbog radova na 10kV dalekovodu, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači Tmajevca, Meždo, Tepačko Polje, Borje, Ninkovići i Šumanovac.

Zbog radova na dalekovodu 35kV Žabljak – Njegovuđa, od osam do 17 sati, struju neće imati Krš, Stolac, Palež, Brajkovača, Gradina, Rudanca, Jelina Gora, Planinica, Gomile, Studenca, Ponor, Pogrežđe, Okruglica, Zminica, Smoljan, Bare Žugića, Novakovići, Merulja, Suvodo, Njegovuđa, Vrela i Aluga.

U Šavniku, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači Mokrog i Kruševica.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

MINA

Portal Analitika