Crna hronika

Soraja Vučelić tvrdi da ne zna ko stoji iza napada

Policija još traga za dvjema osobama koje su u ponedjeljak polile benzinom i zapalile „rendž rover“, beogradske starlete Soraje Vučelić. Kako Pobjeda nezvanično saznaje, istražitelji provjeravaju osobe za koje se sumnja da imaju saznanja o paljenju džipa Vučelić.
Soraja Vučelić tvrdi da  ne zna ko stoji iza napada
Portal AnalitikaIzvor

Za sada, sve sa čime inspektori raspolažu su operativna saznanja, na osnovu kojih rade na prikupljanju dokaza. Iskaz koji je Vučelić dala istražiteljima nije im puno pomogao u utvrđivanju identiteta osumnjičenih. Ona je kazala kako ne zna ko bi mogao da stoji iza napada. Ispričala je da je parkirala džip i otišla kod sestre Mande Popović, koja stanuje u tom dijelu grada. Džip, registarskih oznaka PG EV, zapaljen je u ponedjeljak na parkingu u podgoričkom Siti kvartu kod prodavnice sportske opreme ,,K2“. Pretpostavlja se da su se dvojica napadača plavim „smartom“, cetinjskih registarskih oznaka, dovezla do Siti kvarta.

Ostavili su vozilo u blizini marketa „Voli“, pješice otišli do parkinga na kojem je bio džip, polili prednji dio benzinom i zapalili. Podsjećamo, Vučelić je saslušavana u nekoliko navrata na zahtjev crnogorske policije kao svjedok ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića (39), koji je likvidiran 16. septembra prošle godine u Baru. Osmanagić je bio u policijskoj evidenciji označen kao jedan od vođa kriminalnih klanova u Baru. Starleta je sjedjela u Osmanagićevom restoranu ,,Savoja“ neposredno nakon što je on hicem iz snajpera ubijen u bašti lokala. Ona je tvrdila da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme ,,maserati“ zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Portal Analitika