AMSCG: Oprez zbog magle po kotlinama

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju i saobraća se nesmetano, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
AMSCG: Oprez zbog magle po kotlinama
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Oni su upozorili da po kotlinama i duž riječinih tokova magla smanjuje vidljivost.

Režim saobraćaja, zbog rekonstrukcije raskrsnice magistralnog puta Podgorica-Kolašin i skretanja za Mateševo, izmijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je i semaforska signalizacija.

Na magistralnom putu Šćepan Polje-Plužine, zbog rekonstrukcije raskrsnice, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i postavljena je svjetlosna signalizacija.

Na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje, u mjestu Slijepač most, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj je regulisan semaforom.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog sanacije klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a odobreno je i postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar postavljen je montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Teretna vozila, mase preko sedam tona, mogu koristiti alternativni put Bar-Ostros-Ulcinj-Virpazar.

Na magistralnom putu M-12, dionica Ribararevine-Barski most, u Rakonjama je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je i svjetlosna signalizacija, zbog rekonstrukcije raskrsnice.

Na magistralnom putu Podgorica-Ribarevine u Mojkovcu je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog rekonstrukcije raskrsnice, a postavljena je i semaforska signalizacija.

Portal Analitika