Turizam

HG BR na WTM u Londonu: Nastavak saradnje sa britanskim turoperatorom "Saga"

Prvog dana Sajma turizma u Londonu Hotelska grupa "Budvanska rivijera", koja sa ostalim privrednicima iz Crne Gore na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore promoviše ponudu, potpisala je ugovor o nastavku saradnje sa britanskim touroperatorom "Saga Acromas Holidays", saopšteno je Portalu Analitika iz te kompanije.
HG BR na WTM u Londonu: Nastavak saradnje sa britanskim turoperatorom "Saga"
Portal AnalitikaIzvor

Oni posebno ističu značaj nastavka ove višegodišnje saradnje sa uglednim touroperatorom britanskog tržišta tokom naredne godine, naročito zbog činjenice da se aranžmani posredstvom "Sage" realizuju tokom predsezone i postsezone.

- Za sljedeću turističku sezonu biće angazovan veći hotelski kapacitet u odnosu na prethodne godine u hotelu "Palas" i proširen na hotel "Castellastva". Zadovoljstvo brojnih turista koji su boravili u "Palasu" posredstvom ovog touroperatora, kao i zadovoljstvo potpisnika ugovora, dobar su osnov za stvaranje povoljnijih uslova za još brojniji povratak i opredjeljenje zapadnoevropskih turista za turistički proizvod Hotelske grupe "Budvanska rivijera" i cjelokupnu turističku ponudu Crne Gore kao destinacije - ističu uz renomirane crnogorske turističke kompanije.

HG "Budvanska rivijera" podsjeća da je ovogodišnja turistička sezona u Palasu je počela u aprilu upravo dolaskom gostiju "Sage", a 30. oktobra je odlaskom grupe turista iste agencije u tom hotelu završena ljetnja turistička sezona.

- Posredstvom agencije "Saga" kroz sedmodnevne i četrnaestodnevne aranžmane u hotelu "Palas" ove godine je realizovano oko 3.500 noćenja - zaključuju iz HG "Budvanska rivijera".

Foto: wtmlondon.com

Portal Analitika