Košarka

Kobi: Igra mi je s....

''Nevjerovatno je koliko sam očajan! Moja igra je s***e, ne mogu da pogodim prokleti koš!'' Ovim riječima najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant opisao je svoju igru na početku nove sezone.
Kobi: Igra mi je s....
Portal AnalitikaIzvor

Brajant se vratio poslije propuštene čitave prošle sezone kada je pokidao tetivu, ali nije na nivou na kojem bi želio. U noći između neđelje i poneđeljka Lejkersi su doživjeli treći poraz – izgubili su od Dalasa sa 103:93, a Brajant je zabilježio 15 poena (3-15 iz igre, 2-8 za tri poena), uz pet skokova. 

“Trenutno sam 200. igrač u ligi. Nevjerovatno je koliko sam očajan! Jednostavno ne mogu da pogodim koš”, rekao je Kobi poslije poraza Lejkersa u ‘Stejpls centru’. 

Od povratka na parket prva zvijezda ‘Jezeraša’ pogodila je samo 16 šuteva iz 51 pokušaja u tri meča, dok za tri poena takođe ima očajne procente (6-29). 

“Ne znam zbog čega je to tako, ali znam da nije srećan. Razočaran je načinom na koji šutira. Igra snažno, takmiči se kao i svi ostali i mislim da je samo pitanje vremena kada će proraditi. Samo pokušava da vrati stari osjećaj”, rekao je trener Lejkersa Bajron Skot.

Međutim, Kobi nije u potpunosti saglasan. 

“Možda, ali moja trenutna igra je s***e, to je sve. Uzimam šuteve koje želim, ali jednostavno ne mogu da ih pogodim. U jednom trenutku morate sebi reći da ide sve dođavola i pokušate da pronađete način da ubacite loptu u rupu”, kazao je 37-godišnji košarkaš.

Portal Analitika