Politika

DPS: Građani Herceg Novog dokazali da su protiv rušenja države

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Herceg Novi zahvalio se građanima te opštine koji su simboličnim prisustvom na protestnoj tribini DF-a u Dvorani Park, zajedno sa građanima iz ostalih crnogorskih gradova koji su organizovano dovezeni autobusom i privatnim automobilima, pokazali da, kako su istakli, ne pripadaju onima koji ruše državu, ugrožavaju mir i spokoj građanima, uništavaju imovinu građana, napadaju ustavni poredak i državne institucije.
DPS: Građani Herceg Novog dokazali da su protiv rušenja države
Portal AnalitikaIzvor

"Još jednom ste pokazali da je Herceg Novi grad kojega volite i poštujete, i da ste iza sebe zauvijek ostavili ratnohuškačku politiku, sve nacionalizme, a vratili se svojim izvornostima – kulturi, duhu grada umjetnika, inntelektualaca i stvaralaca. Pokazali ste da zavrjeđujete kandidaturu Evropske prijestonice kulture, ignorišući one koji su pokazali da njeguju antievropske manire i vrijednosti, pokušavajući da Crnu Goru i njene građane vrate u godine bespuća i mraka", kazali su u DPS-u, prenosi Radio Jadran.

Iz OO DPS-a Herceg Novi poručuju organizatorima protesta da su, poslije događaja u Podgorici, izabrali prvu pogrešnu adresu za otpočinjanje svog uzaludnog i neznavenog tumaranja Crnom Gorom.

"Ubjeđujući jedino vas nekoliko u to što radite, jer ste se građanima naše države već legitimisali i predstavili. Poslije 14 godina vladanja Herceg Novim i bez izbora ( izbornog procesa ) u subotu ste još jednom, građanski mudro porazili politiku koja se čak više tako i ne može zvati", zaključuju u OO DPS Herceg Novi.

Portal Analitika