Zanimljivosti

SKANDAL U VRANJU: Gola profesorka zaludjela učenike

Đaci u Vranju na Fejsbuku rezmjenjuju sliku obnažene prosvjetne radnice A. B., objavili su beogradski mediji.
SKANDAL U VRANJU: Gola profesorka zaludjela učenike
Portal AnalitikaIzvor

Na profilima nekoliko učenika na Fejsbuku, nedavno se pojavila golišava fotografija profesorke A. B. koja predaje muzičku umjetnost u nekoliko vranjskih srednjih škola.

Neki učenici profesorku brane riječima da ima šta da pokaže i da je ona samo prosvjetni radnik "slobodnijih shvatanja", a drugi komentarišu da više ne bi smjela da predaje.

Direktori škola u kojima predaje A. B. ne žele da kometarišu pojavljivanje fotografije, na kojoj ona najvjerovatnije sama sebi pozira bez grudnjaka dok se oblizuje i izazovno gleda preko naočara.

A. B. je potvrdila da je fotografija njena, ali kaže da ne zna kako je dospjela na društvene mreže. Na pitanje da li smatra da prosvjetni radnik treba da ima takve fotografije A. B je rekala da svako može da ima takve fotografije, ali da one ne treba da budu javno prikazane.

Tvrdi i da je izgubila telefon u kojem je čuvala takve slike.

- One su možda tako dospjele do učenika. Ja ih nisam sama slala njima - rekla je profesorka.

Slaviša Anđelković, direktor Tehničke škole u Vranju u kojoj A. B. predaje kaže da je zatečen.

- Prvi put čujem da postoje takve fotografije. Stvarno ne pratim društvene mreže. Mogu da obećam samo da ću porazgovarati s koleginicom. Ne mogu ništa da kažem dok sa njom ne porazgovaram - rekao je Anđelković. 

Portal Analitika