Vaterpolo

RL: Jadran nadigrao Mladost

Vaterpolisti Jadran Carina pobijedili su večeras u Igalu zagrebačku Mladost 11:9 (3:1, 4:2, 3:3 i 1:3), u utakmici šestog kola A 1 Regionalne vaterpolo lige.
RL: Jadran nadigrao Mladost
Portal AnalitikaIzvor

Crnogorski prvak upisao je peti trijumf, nakon što je slavio i protiv POŠK-a 13:4, Mornara 7:5, Radničkog 10:7 i Vojvodine 8:5.Ima i jedan poraz od Primorja 16:9. Mladost je doživjela treći poraz, a u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvarila je i po pobjedu i remi.

Najefikasniji u pobjedničkom timu u večerašnjem duelu bili su Aleksa Ukropina i Vlado Popadić sa po tri gola, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Željko KOvačić, Stefan Vidović, Nikola Janović, Miroslav Ranđić i STefan Pješivac.U zagrebačkoj ekipi najbolji je bio Luka Bakić sa četiri pogotka.

Jadran će u nastavku regionalnog šampionata narednog vikenda u Beogradu igrati sa Partizanom i Crvenom zvezdom.

Jadran Carine - Mladost 11:9 (3:1, 4:2, 3:3, 1:3)

Igrač više: Jadran Carine 9 (5), Mladost 5 (4). Peterci: Jadran Carine 0 (0), Mladost 1 (1). 

Jadran Carine: Kandić (devet odbrana), Ukropina 3, Popadić 3, Kovačić 1, Vidović 1, Moskov, Banićević, Janović 1, Vavić, Ranđić 1, Petrovski, Pješivac 1, Popović, Spaić.

Mladost: Marcelić (sedam odbrana), Bukić 4, Milaković, Gagulić 1, Dašić 1, Bašić, Biljaka, Anzulović, Pavičić 2, Lazić, Vlahović, Živković, Juraj Selem, Zović 1.

Portal Analitika