Rukomet

NEAGU: Odigrale smo kao šampionke Evrope

Kristina Neagu je odigrala fantastičan meč u gradu u kojem je rođena – rumunska reprezentativka postigla je devet golova, od čega šest u prvom poluvremenu i predvodila je aktuelnog šampiona Evrope do velikog trijufa.
NEAGU: Odigrale smo kao šampionke Evrope
Portal AnalitikaIzvor

– Ostvarile smo veliku pobjedu i upisale važan trijumf. Odigrale smo kao šampionke Evrope i opravdale tu ulogu. Naravno da očekujemo težak meč u ”Morači” narednog vikenda i vjerujem da će dvorana biti puna, jer nam je potrebna podrška navijača kako bi još jednom savladale sjajnog protivnika – kazala je Neagu.

Crnogorska reprezentativka Milena Raićević kazala je da je Budućnost ostvarila važnu pobjedu u glavnom gradu Rumunije, ali da trijumf treba potvrditi u ”Morači” u novom okršaju protiv tima koji je najjužem krugu favorita za plasman na finalni turnir.

– Dobro smo otvorile utakmicu, igrale sjajno u prvom poluvremenu, a iako nam se desio pad na početku drugog dijela, pokazale smo da smo prava ekipa. Ostvarile smo veoma važnu pobjedu i veoma smo srećne. Pokazale smo da imamo veliki kvalitet, praktično smo u istom sastavu kao prošle sezone, iako nam nedostaje Klara Voltering, ali smo uspjele da nadomjestimo njen odlazak. Vjerujem da ćemo biti sve bolje kako sezona bude odmicala. Slavili smo u Bukureštu, ali to ništa ne znači uoči novog okršaja u ”Morači” i moramo da se spremimo maksimalno kao i pred ovaj duel – kazala jeRaičević.

Portal Analitika