Politika

MEDOJEVIĆ: Lekiću, Bečiću i Rakčeviću draži Đukanović od Fronta

Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević optužio je na svom Tviter nalogu lidere Demosa, Demokrata i Građanskog pokreta URA za izdaju opozicije, piše Pobjeda.
MEDOJEVIĆ: Lekiću, Bečiću i Rakčeviću draži Đukanović od Fronta
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je reagovao povodom zajedničkog intervjua Miodraga Lekića, Alekse Bečića i Žarka Rakčevića televiziji Vijesti u kojem su oni optužili Demokratski front da su odgovorni za krah protesta.

- Slušajući neke političare iz opozicije, stiče se utisak da su im draži i bliži zlikovci Đukanović i Marković, nego DF. Sindrom Kilibarda - napisao je Medojević.

Lideri Demosa, Demokrata i URA-a oštro su u intervjuu za televiziju napali lidere Demokratskog fronta da su izigrali povjerenje naroda optužujući ih da su odgovorni za nasilje. Korak dalje otišao je Lekić optužujući i organizatore protesta za prostakluk aludirajući na dešavanja prije 17. oktobra kada je akcijom policije i komunalne policije uklonjeno šatorsko naselje ispred Skupštine.

- Mnogo se lakše filozofira o politici, kada nijesi spavao na asfaltu 21 dan, dobio pendrek po glavi i nagutao se suzavca. Sloboda ili ništa - napisao je Medojević.

Pobjeda 

Portal Analitika