Zanimljivosti

Astro prognoze za prvi novembarski vikend

Evo pozitivnih promjena onda kada su nam i najpotrebnije - 30, 31. oktobra i 1. novembra 2015. godine! Evo koji predivni planetarni uticaji će dovesti do harmonije bilo unutrašnje bilo u odnosima sa drugima...
Astro prognoze za prvi novembarski vikend
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

31. oktobra 2015. godine eto i Mjeseca u Raku, koji zajedno sa Suncem u Škorpiji i Neptunom u Ribama pravi veliki vodeni trigon i pokreće pozitivna osjećanja i dešavanja. Donijeće obilje pozitivnih emocija i privući dobro u naš život, podstaći sreću i blagostanje, kako na emotivnom tako i na materijalnom planu. Što su emocije uzvišenije to je sreća veća!

Vjera ili inspiracija je prisutna i ona će nas nadahnuti da ostvarimo nešto čemu naša duša stremi i u šta treba da vjerujemo bezuslovo da bi se dogodilo. Ovo je vrijeme harmonije: ako ste usamljeni, otkrićete srodnu dušu a ako ne priželjkujete partnera, izvor ogromne radosti pronaći ćete u sebi. Ako se prepustite predosjećaju ili se prepustite svojoj mašti (jer će moć imaginacije biti ogromna) onda će se vaše želje i ostvariti.

31. oktobra u noćnim satima (od 21 do 00 sati) kada će se i dogoditi veliki vodeni trigon između Mjeseca u Raku, Sunca u Škorpiji i Neptuna u Ribama počinje muzika sfera. Ovi aspekti poput neke čarolije otvaraju nove mogućnosti kojima nema granica. Veliki vodeni trigon povezuje osjećanja, imaginaciju, intuiciju, sve do vidovitosti (kod rijetkih i medijalnost, kod većine pozitivno duševno stanje koje privlači dobrobit i sreću).

Mjesec donosi osjećanja i u kontaktu sa Neptunom - ona će biti duboka i izražena, a Sunce u Škorpiji pokrenuće velike promjene dok Neptun u Ribama jača vjeru i kreativnost... Ovaj fantastični spoj će donijeti velike pozitivne promjene, bilo u odnosima sa drugima, ili unutar vas samih.

Dopustite da vas u donošenju odluka vodi intuicija. Probudite svoju moć stvaranja. Obilje pozitivnih osjećanja privlači i druge vrste obilja u vaš život... Odlično vrijeme da nešto započnete je 31. oktobar 2015. godine. Povoljno je za umjetnička dešavanja, koncerte, filmove, sve što će pokrenuti dobro raspoloženje. Ako niste u prilici da nešto zaista započnete, stvarajte u svojoj mašti, sanjarite, ali vjerujući u to i unaprijed se radujući srećnom ishodu - i to će doći!

Ovo je povoljno vrijeme i za iscjeljivanje, regeneraciju duše i tijela, posebno totalnu emotivnu obnovu, jer su vodeni znaci aktivni. Moguće su velike transformacije i poboljšanje života jer je Sunce u Škorpiji na 8 stepenu, povoljnom za transformaciju; 31. oktobra u noćnim satima u trigonu sa Mjesecom u Raku i Neptunom u Ribama. To su aspekti nebeske muzike koji donose sklad, harmoniju kojoj svi težimo. Upravo taj trigon donijeće nam ono za čim naša duša čezne.

Dobro je da budemo otvoreni i spremni za promjene i da ih želimo duboko iz svog bića i vjerujemo da su one moguće i unaprijed im se radujemo; tako će sigurno i doći.

Možda ne tog časa, ali ako tada budu pokrenute promjene, posebno one unutrašnje, one će dovesti i do manifestacije, ostvarenja željenog. Djelovanje Neptuna podstiče božanski, uzvišeni uticaj. Neptun u spoju sa Suncem u Škorpiji donosi i uživanja, zadovoljstva, ljepotu koju možete pronaći ili stvarati ovih dana.

Sunce u Škorpiji jača volju za promjenama i podstiče na to da se one dese, posebno ako vjerujemo u njih jer je u trigonu sa Neptunom, ali preduzimamo nešto da bi do promjena došlo. Mjesec u Raku podstiče osjećanja, djeluje na emotivnom davanju, negovanju, empatiju, a u skladu sa Neptunom - emotivnom razumijevanju, te će povoljno djelovati na emotivno poboljšanje u odnosima, bilo porodičnih (jer Sunce je otac, a Mjesec majka), bilo nekim drugim u kojima ima emotivne bliskosti, ili želje za njom. Muški i ženski princip su usaglašeni trigonom Sunca i Mjeseca, a povezuje ih i Neptun, unoseći predivna osjećanja, koja vode ka blaženstvu, zadovoljstvu ili razdraganosti 31. oktobra.

Venera i Mars su u konjukciji u Djevici ovih dana, te će ljubavni odnosi dobiti na značaju. U Djevici, zajedničke aktivnosti, rad ili pomaganje drugima dovodi do zbližavanja, te je dobro imati zajedničke želje ili težnje i usaglašavati ih. U tome pomoć stiže od Merkura u Vagi, koji podstiče da taktično, diplomatski i odabranim, dobro izmjerenim riječima balansiramo vješto u komunikaciji sa drugima i dođemo do dogovora.

Komunikacije će biti i u noćnim satima na početku 31. oktobra. Skladna i prijatna, vješta mentalna razmjena. Oni koji se bave pisanjem mogu biti posebno uspješni dok Mjesec u Blizancima pravi trigon sa Merkurom u Vagi, a Sunce pojačava imaginaciju i stvaralaštvo u trigonu sa Neptunom u noćnim / jutarnjim satima (oko 2 do 5 sati); tako da ako provedu budni tu noć - sve će proći u najboljem redu. A ko ne - neka obrati pažnju na riječi i poruke koje dolaze kroz san u ranim jutarnjim satima 31. oktobra.

Promjene koje će krenuti će moći da se brzo i uspješno razvijaju 1. novembra koji je povoljan lunarni dan za aktivnost i ostvarenje nečega, jer jaka energija, koja vodi ka ostvarenju započetog. Mjesec u Raku će tada biti u sekstilu najprije sa Jupiterom oko podneva pa sve do oko 14 sati, što je odlično vrijeme za ostvarenje nečega (posebno vezano za dom, porodične stvari, ili poslove, nešto vezano za zdravlje, liječenje... jer je Mjesec u sekstilu sa Jupiterom u Djevici). Nije povoljno insistirati na nečemu, jer može biti inaćenja i uznemirenosti, napetosti u odnosima.

1. novembra od 21 do 1 sat 2. novembra Mjesec u Raku je u sekstilu sa Venerom i Marsom u Djevici donoseći nam priliku da imamo lijepe odnose, sa više ljubavi, da bolje osjećamo i razumijemo se. Pomaže da se ljubavne želje usklade ili porodični odnosi usaglase (ili odnosi sa nekom, bilo kojom, dragom osobom) i da vam kraj vikenda bude lijep i radostan.

Izvor: lovesensa.rs; foto: Profimedia

Portal Analitika