Turizam

Italijanska kompanija "Pizzarotti" glavni izvođač radova rizorta Portonovi

Firma Impresa Pizzarotti & C. S.P.A. izabrana je kao glavni izvođač radova rizorta Portonovi, nakon transparentnog tenderskog procesa, ozvaničili su danas iz Azmont Investmentsa.
Italijanska kompanija "Pizzarotti" glavni izvođač radova rizorta Portonovi
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, kompanija Pizzarotti je jedna od brojnih zainteresovanih firmi koja je učestvovala na tenderu i ponudila svoju ekspertizu za izvođenje radova rizorta Portonovi u Kumboru. "Pizzarotti", italijanski izvođač radova čija istorija datira od 1910. godine, ima veliko međunarodno iskustvo u izgradnji visokoluksuznih rezidencija, hotela i multifunkicionalnih projekata širom svijeta. Kompanija trenutno realizuje projekte u Evropi, Americi, zemljama Persijskog zaliva, jugoistočnoj Aziji i sjevernoj Africi.

- "Pizzarotti" je ponosan što će imati priliku da rukovodi građevinskim radovima ovog jedinstvenog projekta, jednog od najprestižnijih na Mediteranu. Prenijećemo naše znanje i iskustvo kada je u pitanju menadžment građevinskih radova, kvalitet i organizacija posla, kako bi projekat bio uspješan. Radujemo se ovom izazovu - rekli su u toj firmi.

- Kompanija "Pizzarotti" ima veliko iskustvo i reference u menadžmentu izgradnje nekretnina, i veoma uspješno se pozicionirala širom svijeta. Vjerujemo da će njihovo iskustvo dodatno osnažiti rizort Portonovi i unijeti novu dinamiku u gradnji jedinstvenog rizorta na kome radimo sa brojnim partnerima - prokomentarisali su u Azmont Investments-u.

Intenzivni radovi na Portonovi rizortu se nastavljaju, zemljani radovi kao, i radovi na marini su u toku, dok su pripremni radovi terena za prvi "One&Only" hotel u Evropi pri kraju.

Portal Analitika