Muzika

VIDEO: Sergej promovisao album u Zagrebu, 8. novembra nastupa u "Lisinskom"

Sergej Ćetković predstavio je juče u Zagrebu svoje studijsko izdanje "Moj svijet", koje je u toj zemlji izdala Croatia Records.
VIDEO: Sergej promovisao album u Zagrebu, 8. novembra nastupa u "Lisinskom"
Portal AnalitikaIzvor

Kako je istaknuto na promociji, zvijezda regionalne muzičke scene, crnogorski slavuj i miljenik pripadnica ljepšeg pola, na aktuelnom albumu donosi čak 14 pjesama od kojih su tri bonus-singla, a među njima je i naslovni. Jer, "Moj svijet" je proslavio Sergeja jer je s tom pjesmom uspješno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu. Na dugoočekivanom albumu popularnog pjevača koji vješto i suptilno kombinuje ovdašnji melos sa savremenom pop muzikom, nalazi se i posljednji singl "Korov" koji je odmah po izlasku postao hit.

- Dobro raspoložen Sergej na predstavljanju je komentarisao kako na koncertu u Lisinskom očekuje uglavnom žensku publiku, šaljivo dodavši kako će to biti pravi mamac za neženje iz Zagreba. Naravno, biće to i jedna posebna muzička poslastica koja nas sve zajedno čeka 8. novembra. Pjevač se na dobroj saradnji zahvalio i timu izdavačke kuće Croatia Records pod čijim je imenom objavio svoje prvo ostvarenje za tu zemlju - .

30sergej1Samom događanju prisustvovali su poznati hrvatski muzičari poput Lane Jurčević koja je izjavila kako dugo godina prati Sergejev rad, zatim nova glazbena nada Mia, grupa Joy i tamburaški sastav "Džentlmeni".

Album "Moj svijet" od juče se može kupiti širom Hrvatske, a dostupan je i na servisima iTunes, Amazon i Deezer.

Izvor i foto: Croatia Records

Portal Analitika