Zanimljivosti

Horoskop: Što vas očekuje u novembru?

Stiže novembar, a što će svakom od horoskopskih znakova donijeti pretposljednji 2015. godine, možete pročitati upravo ovdje.
Horoskop: Što vas očekuje u novembru?
Portal AnalitikaIzvor

Ovan: Mnogo kretanja i brojni kontakti podstaći će vas da se otvorite i proširite svoje horizonte. Mnogi će putovati na kraće destinacije, a nerijetko i zbog posla. Moguće je da vas posjete i rođaci koje dugo niste vidjeli. U ličnim odnosima vladaće distanca, a oni koji su još sami imaće većinom površne kontakte.

Bik: Neki će prolaziti pravu muku zbog stalnih provokacija ili kritika druge strane, ali treba ostati miran. Biće dosta prilika za zabave i druženja, ali uz uslov da ostanete umjereni, a naročito u ponašanju. Ne uzimajte stvari previše k srcu. U poslu ćete dobiti priliku da pokažete koliko ste kreativni. Redovno se odmarajte jer će vam nedostajati energije.

Blizanci: Na dobrim finansijskim osnovama gradićete svoje poslovne poteze. Istovremeno ćete proširiti krug saradnika ili ćete putovati zbog posla. Nećete se previše brinuti zbog rokova i pritiska, naprotiv, mnogi će u opuštenoj atmosferi sklapati poslove. Spojiće ugodno s korisnim. Ljubavni život biće pomalo siromašan, ali vezani će biti dobro.

Rak: Mjesec pred vama biće dobar za ljubav, pa ako ste još sami, potrudite se da izađete među ljude. Nije isključeno da ljubav nađete preko posla. Ono što radite razvijaće se dobro, uz uslov da se izborite za ono u što vjerujete. Ponekad biste se, ipak, mogli uspavati i tako propustiti dobru priliku. Takođe, bolje se organizirajte. Budite budni.

Lav: Niz dobrih prilika za zaradu vjerovatno će vas podstaći da se angažujete oko posla. Neki će tako možda preskočiti ili odgoditi planirani predah. Lični odnosi biće dobri, a ako još tražite srodnu dušu, najlakše i najbrže ćete je naći putujući. Biće i nekih finansijskih kalkulacija koje će vam zadati glavobolju, ali riješićete ih.

Djevica: Ljubav biste ovog mjeseca mogli da osjetite kroz diplomatiju i kompromise. Kod mnogih će glavnu riječ voditi partner, a oni će se uglavnom prilagođavati. Na poslu vas čekaju male protekcije zbog kojih ćete se radovati. Imaćete dovoljno snage. Neki će povremeno živjeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

Vaga: Vaš privatni život biće pod mješovitim uticajima. Biće dobrih prilika i skladnih odnosa, ali i provokacija, pa i rasprava. Na vama je da prepoznate što je što i da kormilarite najbolje što znate. Neki će tek sada biti na zasluženom godišnjem, a oni koji rade polako će planirati nove promjene i trenirati diplomatiju kroz saradnje.

Škorpija: Biće ovo mjesec u kojem će biti svega po malo. Nećete biti nezadovoljni. Na poslu će biti zanimljivo i šareno. Događaće se transformacije koje će vam osvježavati dan, ali i poneka rasprava koju ćete smatrati nepotrebnom. Vaš ljubavni život razvijaće se dobro i bez većih potresa. Jedino treba štedjeti tjelesnu snagu, jer će vam ponekad nedostajati.

Strijelac: Možda će vam katkad biti prenaporno na svim područjima, pa slijedite svoj unutrašnji glas kad vam kaže da malo treba stati. Generalno, vi ne stojite loše, ali su izazovi i iskušenja veći. Lični odnosi uglavnom će biti solidni. Mnogo ćete razmišljati o tome kako vas drugi prihvataju. Ne zamarajte se previše. Opustite se.

Jarac: Mnogi će poželjeti da otputuju u društvu najdraže osobe. Neki će se angažovati oko svojih prijatelja, a neki će odlučiti da iskoriste dio godišnjeg odmora. Oni koji rade moraće da se dodatno pozabave finansiranjem projekata ili će dosta energije ulagati u novi organizacijski plan. Biće racionalni, ali i maštoviti.

Vodolija: Većina vašeg privatnog života ovog mjeseca vrtjeće se oko vašeg ideala ljubavi. Samci će tražiti ono što su zamislili, a vezani će uživati pomalo filozofirajući. Biće im svima dobro. Nešto slično događaće vam se i na poslu. Možda će vam nešto predlagati, a vi ćete imati svoju jasnu viziju kako nešto ostvariti. Slijedite je.

Ribe: Potegnućete još malo više tokom prvog dijela mjeseca kako bi obavili niz aktivnosti koje su pred vama. Nećete se štedjeti, a to bi bilo potrebno. Pazite da ne pregorite. Vjerovatno ćete morati da se angažujete i oko svog statusa. Lični odnosi biće dobri, biće prilika za izlaske i zabave, ali više u drugom dijelu mjeseca. Već vezani biće dobro.

Izvor: ehoroskop.net

Foto: astrosajt.blogspot.com

Portal Analitika