Kultura

Dugoočekivani film uskoro u bioskopu Cadmus Cineplex

Posjetioci Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopa u Budvi moći će od 5. novembra da pogledaju novi nastavak sage o tajnom agentu 007, Džejmsu Bondu.
Dugoočekivani film uskoro u bioskopu Cadmus Cineplex
Portal AnalitikaIzvor

Spektra

Početak prikazivanja: 5. novembar

Uloge: Danijel Kreg, Kristof Valc, Lea Sejdiu, Monika Belući, Ralf Fajns

Režija: Sem Mendes

("Spectre", 147 min, SAD, Velika Britanija, 2015, akcija)

Tajanstvena poruka iz prošlosti poslaće tajnog agenta Bonda u misiju u Meksiko Siti, a potom i u Rim gdje će upoznati Lućiju Skjaru (Monika Belući), prelijepu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje opasne organizacije poznate pod imenom "Spektra".

U međuvremenu, u Londonu, Maks Denbih (Endru Skot) - novi direktor sektora za nacionalnu bezbjednost - istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6 kojeg vodi M (Ralf Fajnes) uopšte potreban. Bond tajno zatraži pomoć od Manipeni (Naomi Haris) i Kijua (Ben Višou) kako bi pronašao Madlen Šon (Lea Sejdu), ćerku njegovog neprijatelja Gospodina Vajta (Džasper Kristensen) koji ima trag za raskrinkavanje "Spektre". Kao ćerka ubice, Madelen shvata Bonda više od bilo koga drugog.

Kako se Bond približava srcu "Spektre" saznaje za zastrašujuću povezanost između sa neprijateljom kojeg sve vrijeme pokušava da pronađe, a u filmu ga tumači dobitnik dvije nagrade Oskar, Kristof Valc.

30spect
Portal Analitika