Crna hronika

BAR: Auto nađeno u ambisu, od vozača ni traga

Sve raspoložive snage pripadnika Službe zaštite i spašavanja i interventne jedinice barske policije danas su učestvovale u višečasovnoj organizovanoj potrazi za Milošem Krašom (63), vozačem automobila marke “Peugeot 309“ koji je sletio u provaliju sa magistralnog puta Bar - Ulcinj na potezu poslije tunela Ćafe. Kraš je porijeklom iz Beograda, sa mjestom boravka u Dobroj Vodi.
BAR: Auto nađeno u ambisu, od vozača ni traga
Portal AnalitikaIzvor

"I pored dugotrajnog nastojanja, vozilo nije izvučeno iz ambisa dubokog 150 metara“ - potvrdio je načelnik Službe zaštite i spašavanja Velizar Čađenović.

Kako Bar Info nezvanično saznaje iz barske policije, “od vozača ni traga, nešto se čudno desilo - kao da je u zemlju propao“.

"Do nesreće je došlo vjerovatno u nedjelju veče, kada je vlasnik automobila viđen posljednji put, a da li je u pitanju saobraćajni udes ili pokušaj samoubistva, utvrdiće istraga“ - saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Pripadnici policije su tokom dana ušli i u Krašov stan, gdje je živio sam, a gdje su pronađena dva mobilna telefona u njegovom vlasništvu, i novčanik.

Pretraga terena biće nastavljena sjutra, kada će biti angažovana i ronilačka jedinica. (Bar info)

Portal Analitika