Fudbal

Murinjo objavio rat engleskim novinarima

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo poručio je engleskim novinarima da neće više od njega dobijati zanimljive naslove, posebno nakon posljednjeg incidenta u Londonu.
Murinjo objavio rat engleskim novinarima
Portal AnalitikaIzvor

Podsjetimo, Murinjo je praćen i sniman od strane dvojice tinejdžera u zapadnom dijelu britanske prestonice, a snimak je urađen kamerom mobilnog telefona. 

Čelsi je čvrsto stao iza svog menadžera nakon incidenta i kritikovao ponašanje dječaka, dok sam Murinjo smatra da ga tabloidi ne poštuju dovoljno.

„Nećete više od mene dobijati zabavne naslove. Prema vašim šefovima ću se od sada ponašati isto kao i oni prema meni. Bez poštovanja. I ovdje ne pričam o fudbalu. U fudbalu mogu da prihvatim svak uvrstu kritike, čak i onu glupu. Ali, privatni život i gluposti koje ističete u prvi plan, to ne volim. Od sada izdižemo naš odnos na drugačiji nivo profesionalnosti“, rekao je Murinjo na današnjoj konferenciji za medije.

Plavci se sjutra od 16 časova sastaje sa Vest Hemom na Apton Parku, u pokušaju da vežu još jednu premijerligašku pobjedu nakon prošloneđeljnog trijumfa nad Aston Vilom (2:0).

Portal Analitika