Muzika

"I prašinu u zlato pretvara": Novi spot Josipe Lisac je "Tu"

Poznata hrvatska pjevačica Josipa Lisac objavila je novi video za pjesmu "Tu" kojim najavljuje novi studijski materijal.
"I prašinu u zlato pretvara": Novi spot Josipe Lisac je "Tu"
Portal AnalitikaIzvor

Nešto manje od četiri mjeseca bilo je potrebno reditelju Zoranu Pezi i produkciji Plavog filma da iznjedre spot koji je premijerno prikazan sinoć u programu CMC televizije.

Autor, aranžer i producent pjesme je Srđan Sekulović Skansi, koautor teksta je Saša Antić (TBF), dok je Maro Market bio zadužen za klavijature, gudače i sample-ove.

"Videospotovi su oduvijek bili važni, a čini mi se da su u današnje vrijeme, u vrijeme postojanja društvenih mreža i Youtubea, još više dobili na važnosti. Koliko je važan zvuk, toliko je važna i atmosfera slike", komentirala je Josipa početkom jula prigodom snimanja spota za singl "Tu".

U međuvremenu, pjesma je vrlo zapaženo plovila radijskim frekvencijama, a krajem augusta je u emisiji "Svijet diskografije" Hrvatskoga radija Josipi Lisac za novu pjesmu uručena nagrada "Hit mjeseca".

Izlaskom singla "Tu" polovinom juna, a sada i spotom, najavljen je rad na novom materijalu koji bi trebao izaći sljedeće godine u izdanju Croatia Recordsa. Pjevačica je već snimila pjesmu "Moja magija" koju ćemo imati priliku čuti uskoro. 

Josipa Lisac će 5. decembra u zagrebačkom Domu sportova održati svoj tradicionalni "Koncert posvećen Karlu Metikošu", njenom preminulom partneru.

klix.ba

Portal Analitika