Podgorica

Biciklistička staza do centra Podgorice gotova do utorka

Izgradnja biciklističke staze u Podgorici privodi se kraju. Radnici "Bemaxa" juče su stigli do mosta Blaža Jovanovića, gdje su rezali asfalt i postavljali pločice u dužini od oko 400 metara, sa obje strane, piše Pobjeda.
Biciklistička staza do centra Podgorice gotova do utorka
Portal AnalitikaIzvor

- Još malo nam je ostalo do Hotela "Hilton". Ako nas posluži vrijeme, završićemo najvjerovatnije do utorka - kazao je tom listu jedan od radnika "Bemaxa".

Radovi su počeli 24. avgusta. Kako je ranije najavljeno, Podgorica će dobiti stazu za bicikliste i na potezu od raskrsnice Ulice 27. marta i Ulice kralja Nikole do brda Gorica, od Željezničke stanice, ulicama Mitra Bakića i Save Kovačevića, preko Junion bridža, Bulevarom Revolucije, Cetinjskim putem do kružne raskrsnice kod ,"Delta sitija", uključujući i krak ulica Ivana Milutinovića i Jovana Tomaševića do Ulice serdara Jola Piletića.

Takođe, predviđeno je da se trake prave i od raskrsnice Ulice 27. marta do Krivog mosta, Ulicom dr Ljubomira Rašovića, Bulevarom Džordža Vašingtona do Bulevara Revolucije. Biće izgrađene i od brda Gorica, Ulicom Ivana Crnojevića, preko mosta Milenijum, ulicama 13. jula i Moskovskom do Bulevara Revolucije.

Izgradnja staze počela je 24. avgusta, a finansirana je donacijom Kine.

Izvor: Pobjeda

Portal Analitika