Svijet

Saudijski princ perverzniji nego što bilo ko misli

Saudijski princ Majed Abdulazis al-Saud (29), koji je nakon pokušaja silovanja služavke pobjegao iz SAD u domovinu, prema svjedočenju svog osoblja ima brojne nastrane sklonosti.
Saudijski princ perverzniji nego što bilo ko misli
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Abdulazisa su tri djevojke koje su radile u njegovoj vili optužile za "devijantnost bez granica". Djevojke su u iskazu u policiji navele da ih je princ tjerao da gledaju kako seksualno opšti s muškarcem, te da je zahtijevao od jedne od prostitutki da mu "ispušta gasove u lice".

- Čitavo vrijeme je vikao: Ja sam princ i mogu da radim šta god hoću - rekla je jedna od služavki.

Podsjetimo, princ je priveden 24. septembra nakon što je policija dobila prijavu o zlostavljanju u njegovoj luskuznoj vili u Beverli hilsu.

Navodno, princ je pokušao da natjera djevojku na oralni seks, što je ona odbila, pa je u kući nastala drama. Komšija je izjavio da je vidio krvavu ženu kako zove u pomoć u srijedu ujutru, kada je i djevojka prijavila incident.

U tužbi koja je podnijeta policiji navodi se da je princ bio pod dejstvom droga i narkotika, te da se ponašao nasilnički.

Policija Los Anđelesa je, nakon što je primila iznos od 300 hiljada dolara na račun kaucije, dozvolila saudijskom princu da napusti SAD.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika