Protokol

Načelnik Generalštaba VCG admiral Dragan Samardžić obišao opštinu Petnjica

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore admiral Dragan Samardžić posjetio je opštinu Petnjica i razgovarao sa predsjednikom Opštine Samirom Agovićem.
Načelnik Generalštaba VCG admiral Dragan Samardžić obišao opštinu Petnjica
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako stoji u saopštenju Ministarstva odbrane, predsjednik Agović je izrazio zahvalnost Vojsci Crne Gore za podršku i pomoć u projektu izgradnje lokalnog vodovoda, ističući njegov značaj za domaćinstva koja se bave poljoprivredom u toj opštini.

Predsjednik Opštine je prezentovao glavne projekte koje lokalna adminitracija planira da realizuje u narednom periodu, izražavajući očekivanje da će se uspješna saradnja sa Vojskom nastaviti i u narednom periodu.

Admiral Samardžić je upoznao predstavnike opštine sa aktivnostima Vojske i prioritetima u narednom periodu, i istakao da će Vojska i u narednom periodu podržavati projekte od značaja za rad lokalnih zajednica, angažujući svoje raspoložive inžinjerijske kapacitete. Pripadnici Inžinjerijske čete su u periodu avgust – septembar 2015. godine radili na proboju izuzetno zahtjevne  trase kroz stijensku masu za potrebe izgradnje vodovoda čijom će izgradnjom biti riješeno pitanje vodosnabdijevanja za oko 600 domaćinstava.

Portal Analitika