Košarka

EL: Dva Crnogorca u Minhenu, Radonjić u Madridu

Ruski Himki, za koji nastupaju Crnogorci Marko Todorović i Tajris Rajs, na gostovanju u Bajernu biće favorit u 2. kolu Evrolige.
EL: Dva Crnogorca u Minhenu, Radonjić u Madridu
Portal AnalitikaIzvor

Po riječima Todorovića, poraz u derbiju nacionalnog šampionata od moskovskog CSKA u ponedjeljak nije ih uzdrmao. Bajern je, ipak, mnogo lakši protivnik.

- Spremni smo, a igraćemo sve bolje. Važno je da nastavimo sa dobrim partijama u Evroligi, nakon pobjede u prošlom kolu – kazao je Todorović.

Crvena zvezda, koju sa klupe predvodi Crnogorac Dejan Radonjić, biće autsajder na gostovanju šampionu Evrope Real Madridu. Ipak, ,,kraljevići“ nijesu u idealnoj formi, a Zvezdu muče povrede brojnih igrača.

- Velika zvijezda koju smo dobili, Amerikanac Miler, tek će nam se pridružiti nakon ovog meča. Šteta, ali ovo će biti sjajno iskustvo za naše mlade igrače – kazao je Radonjić.

Makabi će, nakon debakla u prethodnom kolu, u Tel Avivu predvođen našim reprezentativcem Tejlorom Ročestijem tražiti prvi trijumf u sezoni u Evropi, protiv nezgodne španske Unikahe. Ekipa je žestoko kritikovana, tako da se očekuje reakcija i lagana pobjeda. 

Večeras

19.00 – Efes – Milano

19.30 – Cedevita – Limož

20.05 – Makabi – Unikaha

20.45 – Bajern – Himki

21.00 – Panatinaikos – Karšijaka

22.00 – Real Madrid – C. zvezda

Sjutra

18.45 – Žalgiris – Lokomotiva

20.00 – Brose – Darušafaka

20.30 – Laboral Kuća – Olimpijakos

20.45 – Sasari – CSKA

20.45 – Strazbur – Fenerbahče

21.00 – Barselona – Zjelona Gora

Portal Analitika