Abiznis

VUJANOVIĆ: Privredne komore će doprinositi "Berlinskom procesu"

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović vjeruje da će provredne komore kroz regionalnu povezanost snažno doprinositi realizaciji projekta "Berlinskog procesa", kojim se obezbjeđuje neposrednije uključenje EU u projekte regionalne infrastrukture i boljeg korišćenja resursa regiona, istakao je danas na sastanku s delegacijom redsjednika i predstavnika privrednih komora regiona.
VUJANOVIĆ: Privredne komore će doprinositi "Berlinskom procesu"
Portal AnalitikaIzvor

Vujanović je u rezidenciji na Cetinju primio delegaciju predsjednika i predstavnika privrednih komora regiona, koji su danas održali konstitutivnu sjednicu upravnog odbora Komorskog investicionog foruma. Taj investicioni forum je konstuituisan da bi podržao projekte regiona Zapadnog Balkana u okviru “Berlinskog procesa”  kroz aktivnosti privrednih komora regiona.

"Predsjednik privredne komore Crne Gore Velimir Mijušković predstavio je planirane aktivnosti i prenio zadovoljstvo današnjim sastancima uključujući i one koje su imali sa međunarodnim finanskim organizacijama sa sjedištem u Crnoj Gori. Predsjednici privrednih komora država regiona iskazali su zadovoljstvo formiranjem tog foruma i odlučnost da svojim aktivnostima doprinesu njegovoj uspješnosti", saopšteno je iz kabineta predsjednika Crne Gore.

Portal Analitika