Podgorica

Podgorica: Više ulica zatvoreno za saobraćaj zbog izvođenja radova

Više ulica u Glavnom gradu biće zatvoreno za saobraćaj više dana zbog izvođenja radova.
Podgorica: Više ulica zatvoreno za saobraćaj zbog izvođenja radova
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Glavnog grada za sve vrste motornih vozila do 35. oktobra zatvara se saobraćaj u Ulici Đulje Jovanova, od raskrsnice sa Ulicom Nikole Đurkovića do raskrsnice sa Ulicom Franca Rozmana, radi izvođenja radova na izgradnji kolektora fekalne kanalizacije.

Autobusi na gradskoj liniji L-1 "Masline – Zabjelo" okretaće se na raskrsnici Ulice Đulje Jovanova i Ulice Nikole Đurkovića.

Autobusi na prigradskoj liniji L-62 "Podgorica – Ubli – Orahova", od raskrsnice ulica Skopska i Komske mijenjaju trasu, pa će se kretati ulicama Komskom, Novosadskom, Milana Kuča, Sarajevskom i Franca Rozmana do raskrsnice Ulice Franca Rozmana, Ulice Đulje Jovanova i Ulice Iveze Vukova i dalje uobičajenom trasom.

Danas se zatvara saobraćaj za sve vrste motornih vozila u Ulici Novaka Miloševa, radi izvođenja radova prekopa na priključenju poslovnog objekta Apoteka "Lijek" na kanalizacionu mrežu. Za vrijeme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati okolnim saobraćajnicama.

U periodu od 22. oktobra do 2. novembra zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila u Ulici Vukice Mitrović, od raskrsnice sa Ulcinjskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Rista Stijovića, radi izvođenja radova na izgradnji vodovodne i fekalne kanalizacije.

Portal Analitika