Politika

VEŠOVIĆ: Najava kontramitinga još jedna dezinformacija u režiji DF-a

Najava da će pristalice Demokratske partije socijalista organizovati kontraproteste zapravo predstavlja još jednu gnusnu laž i dezinformaciju koju osmišljava Demokratski front u pokušaju da podgriju atmosferu pred subotu veče kada je najavljen novi rušilački poduhvat u Podgorici, saopštio je portparol DPS-a Časlav Vešović.
VEŠOVIĆ: Najava kontramitinga još jedna dezinformacija u režiji DF-a
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Vešović je u izjavi za Prvu TV kazao da im u tome obilato pomažu pojedini mediji iz Crne Gore ali i iz Srbije koji se trude, kako kaže, da brzinom svjetlosti prošire razne izmišljotine i dezinformacije poput one da je u Crnoj Gori počeo građanski rat, zatim da je predsjednik Vlade Đukanović napustio zemlju i brojne druge.

“To zapravo govori o dvije stvari, prva da DF ne umije na drugačiji način da okupi svoje pristalice i druga da svi protivnci crnogorskog demokratskog puta u društvo najrazvijenijih država tj. puta u NATO ne biraju načina i sredstva da čak imaginarno i lažno destabilizuju Crnu Goru ali u tome neće uspjeti”, poručio je Vešović.

Današnje beogradske Večernje novosti su objavile da se juče u Podgorici moglo čuti da će građani koji podržavaju  premijera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića u subotu odgovoriti na najavljeni skup pristalica Demokratskog fronta DF - svojim okupljanjem.

DF je prijavio nadležnim organima protestnu šetnju za narednu subotu, a član predsjedništva DF-a  Andrija Mandić rekao je da će se građani ponovo okupiti na Trgu Republike i šetati do Skupštine.

TV Prva

Portal Analitika