Politika

SDP: Miodrag Ćetković predsjednik Opštinskog odbora u Šavniku

Socijaldemokratska partija (SDP) formirala je Opštinski odbor u Šavniku gdje je za predsjednika jednoglasno izglasan dosadašnji vršilac dužnosti predsjednika Miodrag Ćetković, a za povjerenicu Foruma žena SDP-a Šavnika predložena i jednoglasno izabrana Ljiljana Mandić.
SDP: Miodrag Ćetković predsjednik Opštinskog odbora u Šavniku
Portal AnalitikaIzvor

“Šavnik je bila jedina crnogorska opština u kojoj naša partija nije imala konstituisan Opštinski odbor, a sigurni smo da će uz mlado i agilno rukovodstvo rezultat SDP-a na sljedećim parlamentarnim izborima biti veoma dobar”, saopšteno je iz te partije.

U Šavniku je, kako su kazali, takođe otvorena i kancelarija SDP-a koja će biti otvorena  za sve građane  tog grada, bez obzira na političku ili drugu pripadnost jer, kako dodaju, “samo uz zajednički napor svih građana možemo spriječiti negativne demografske procese koji su prisutni u proteklom periodu.”

Prvi sastav Opštinskog odbora će brojati 11 članova a prisutne je pozdravio Sekretar za organizaciju i članstvo SDP Miodrag Radović.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio svima na povjerenju i istakao je da će u narednom periodu vođenjem autentične politike okrenute građanima i građankama Šavnika ideja SDP-a dobijati sve više podrške.

Portal Analitika