Abiznis

Sajam malih i srednjih preduzeća u Budvi

Ovogodišnji, 17. Sajam malih i srednjih preduzeća, poslovnih usluga i ženskog preduzetništva održaće se od 22. do 24. Oktobra u Budvi. Sajam malih i srednjih preduzeća, poslovnih usluga i ženskog preduzetništva kao prepoznata međunarodna platforma, pruža mogućnosti da se dodatno internacionalizuje poslovanje kompanija u Crnoj Gori.
 Sajam malih i  srednjih preduzeća u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Sajam ženskog preduzetništva organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva za ljudska i manjinska prava a u saradnji sa Udruženjem preduzetnica Crne Gore, s ciljem  da se posebna pažnja i značaj daju tom segmentu. Na sajmu organizovane kolektivne nastupe imaće preduzetnice iz Srbije, Bugarske i Crne Gore, dok će sajam organizovano posjetiti udruženja poslovnih žena iz Albanije, Makedonije i Bosne i Hercegovine. 

Sajamsku manifestaciju pratiće kao i svake godine, bogat program dešavanja. Prvog dana, program čine 3 panela posvećenih ženskom preduzetništvu, kao i prezentacija rezultata projekta „Lake Routes“ od strane Unije poslodavaca.

Paneli će cjelovito obraditi aktuelne regionalne probleme žena u biznisu. Drugog sajamskog dana na programu je poludnevni edukativni seminar na temu „Principi organizacije trgovinskih događaja“ za kojim slijede b2b sastanci, koji se realizuju u saradnji sa Direkcijom za razvoj malih i srednjih preduzeća i Evropskom mrežom preduzetništva.

Posljednjeg sajamskog dana na programu je predavanje na temu „Internet i društvene mreže u službi biznisa“.

Svečano otvaranje sajamskih manifestacija zakazano je za četvrtak, 22. oktobra u 11 časova.

20sajam2

 

Portal Analitika