Fudbal

U15: Sarić pozvao 22 igrača za mečeve sa Austrijom

Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Obren Sarić saopštio je spisak igrača na koje računa za dvije prijateljske utakmice sa Austrijom koje se krajem mjeseca igraju u našoj zemlji.
U15: Sarić pozvao 22 igrača za mečeve sa Austrijom
Portal AnalitikaIzvor

Sarić je za ovu akciju pozvao sljedeće igrače, rođene 2001. godine - golmani:Radulović Petar (Budućnost), Pejović Nikola (Brskovo); odbrana: Drinčić Matija,Pupović Andrej, Brković Boško, Osmanović Abdel (Budućnost), Ćatović Aldin(Mladost), Glavan Aleksandar (Bokelj), Mikić Luka (Partizan, Srbija); vezni red:Dubljević Balša (Sutjeska), Vukčević Petar, Krivokapić Andrija (Mladost), Rmuš Bogdan, Šunjević Nemanja (OFK Berane), Radenović Veljko (Kom), Bulić Aleksandar (Berane); napad: Dinoša Egzon, Račić Matija (Budućnost), Šofranac Danilo (Anderba), Vujović Ilija (Lovćen), Rakočević Lazar (Mladost), Vukčević Ivan (Zeta).

Crna Gora i Austrija će 27. oktrobra u 13.30 časova odmjeriti snage u Kotoru, dok je prijateljski revanš zakazan za 29. oktobar kada će se dva tima sastati na Trening kampu FSCG sa početkom u 11 časova.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 22. oktobar u trening centru našeg saveza na Starom aerodromu.

Portal Analitika