Rukomet

RAIČEVIĆ: Odigrale smo sjajnu utakmicu

Milena Raičević je kazala da su ”plave” odigrale sjajnu utakmicu, te da je visoko vođstvo nakon prvih 30 minuta, uticalo na mali pad u igri na početku nastavka.
RAIČEVIĆ: Odigrale smo sjajnu utakmicu
Portal AnalitikaIzvor

– Odigrale smo sjajnu utamicu, dobro počele i tako igrale tokom čitavog meča. Zasluženo smo slavile, a raduje i to što su priliku dobile i mlađe igračice koje su potvrdile potencijal i veoma sam srećna i zbog toga. Imale smo ubjedljivu razliku na poluvremenu, desio se mali pad na početku drugog dijela, ali smo se brzo vratile i bez problema utakmicu privele kraju – kazala je Raičević.

Hrvatska golmanka Marta Žderić pružila je odlično izdanje i imala 11 odbrana, a nakon meča kazala je da vjeruje da će forma da ide uzlaznom putanjom kako sezona bude odmicala.

– Srećna sam što smo ostvarile pobjedu. Nije bilo sve kako smo dogovorile, ali ostvarile smo pobjedu sa visokom razlikom. Dobro je što smo na startu igrale kod kuće i upravo protiv Savehofa. Sigurna sam da ćemo kako sezona bude odmicala podizati formu, a evidentno je da treba da podignemo agresivnost u odbrani. Vjerujem da će polako sve doći na svoje mjesto i da ćemo biti na potrebnom nivou kada bude najpotrebnije – kazala je Žderić.

Portal Analitika