Abiznis

Još dva miliona EUR za preuređenje Palmon bay-a

Menadžment hotela Palmon bay u Igalu najavili su za kraj oktobra početak rekonstrukcije starog depadansa sa 40 apartmana.
Još dva miliona EUR za preuređenje Palmon bay-a
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Odbora direktora kompanije Primorje hotels&restaurants, u okviru koje posluje i hotel u Igalu, Božidar Draganić, kazao je da je za tu investiciju kao i uređenje plaže ispred hotela planirano ulaganje od dva miliona EUR.

“Time će biti zaokružena ulaganja u novo hotelsko zdanje u Igalu na devet miliona EUR”, rekao je Draganić.

Zbog najavljene rekonstrukcije, hotel koji je trenutno sa ispunjenih 60 odsto kapaciteta, biće privremeno zatvoren za smještaj, ali će na usluzi biti restoran i spa centar. Po okončanju posla hotel će biti otvoren tokom cijele godine, prenosi Radio Jadran.

Palmon bay je rekonstrukcijom starog hotela Centar dobio četiri plus zvjezdice. Posjeduje 163 moderno opremljene sobe, od kojih je većina sa pogledom na more, kojeg je arhitektonski oblikovala arhitekta Mirka Đurović, dok je dizajn uradila arhitekta Elena Brus Paskve iz Italije. Ima sopstvenu plažu, spa centar, otvoreni bazen za djecu, zatvoreni bazen i dvije kongresne sale.

U wellnes i spa centru, gostima je na raspolaganju bazen sa ljekovitom mineralnom vodom, tursko kupatilo, finska sauna, infrared sauna, hidromasažna kada, teretana i centar za masažu.

Portal Analitika