Košarka

Odom otvorio oči, ali i dalje kritično

Lamar Odom i dalje se nalazi na aparatima koji ga održavaju u životu, ali ima malog pomaka u njegovom zdravstvenom stanju, prenosi ESPN.
Odom otvorio oči, ali i dalje kritično
Portal AnalitikaIzvor

Dvostruki NBA šampion sa Los Anđeles Lejkersima, i najbolji šesti igrač najjače lige svijeta prije četiri sezone, pronađen je u u utorak u besvjesnom stanju na 'Ljubavnom ranču' u blizini Las Vegasa.

Vlasti u Nevadi saopštile su zatim da je Odom kobne noći u bordelu konzumirao biljnu vijagru, kokain i popio flašu konjaka, a prethodno se tri dana provodio sa nekoliko đevojaka. Lamar je ekspresno prebačen u bolnicu, od kada se nalazi u komi, a detaljne analize njegove krvi biće poznate tek kroz desetak dana. 

Njegov prijatelj iz detinjsta Danijel Arters, brat Rona Artesta, nekadašnjeg saigrača iz 'Jezerdžija', tvitovao je da je Odom otvorio oči na kratko, kao i da je stisao ruku bivše žene Kloi Kardašijan. Osim nje, u bolnicu su prethodnih dana bili i Meta Vorld Pis (ili ti spomenuti Ron Artest), kao i Kobi Brajant – koji je isto veče napustio utakmicu kako bi obišao velikog prijatelja. 

Portal Analitika