Crna hronika

Policija pronašla automatsku pušku i lišila slobode D.S. iz Kotora

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, u sadejstvu sa službenicima Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat, oduzeli automasku pušku i municiju i slobode lišili D.S. (34) iz Herceg Novog.
Policija pronašla automatsku pušku i lišila slobode D.S. iz Kotora
Portal AnalitikaIzvor

-Naime, policijski službenici su u mjestu Morinj, Opština Kotor, prilikom pregleda putničkog motornog vozila marke „Peugot 106“, hercegnovskih registarskih oznaka, ispod zadnjeg sjedišta pronašli automatsku pušku „CZ“ M-56 cal. 7.62 mm sa četiri metka u okviru. Oružje i municija su oduzeti. O događaju je upoznat zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Kotoru koji se izjasnio da mu se D.S, uz krivičnu prijavu, privede na dalju nadležnost, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici OB Kotor su od M.P. iz Foče, državljanina Bosne i Hercegovine, radi vršenja određenih provjera, privremeno oduzeli pmv marke „Audi A6“, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je ovo lice upravljalo.

Portal Analitika