Rukomet

Kreće nova sezona, RAIČEVIĆ: Napokon igramo Ligu šampiona u Morači!

Aktuelne vladarke Evrope kreću u odbranu titule – nova sezona Lige šampiona startuje ovog vikenda, a pohod na tron počinju duelom sa Savehofom pred svojim navijačima. Pred rukometašicama Budućnosti je jako težak zadatak da ponove uspjeh od prošle godine, o tome se još uvijek ne razmišlja, a prevashodni cilj je da u neđelju takmičenje u Grupi D otvore pobjedom.
Kreće nova sezona, RAIČEVIĆ: Napokon igramo Ligu šampiona u Morači!
Portal AnalitikaIzvor

’’Sa nestrpljenjem smo čekali start Lige šampiona. Spremne smo i jedva čekamo neđelju da počne utakmica. Naravno, poziv za navijače da nas podrže na startu nove sezone Lige šampiona. Što se tiče Savehofa, mislim da su dobra ekipa, nikoga ne smijemo da potcijenimo. Znamo koji je naš cilj, znamo kako igramo, i dobro smo se pripremili za sve igračice Savehofa. Mislim da ne bi trebalo da bude problema u tom duelu. Kada je u pitanju moja pozicija, konkurecnija sigurno nije kao i prošle godine kada su tu bile Voltering i Rajčić. Ali, tu su sada mlade đevojke željne dokazivanja. Radim kao i prošlih sezona, ono što najbolje znam i spremna sam za start Lige šampiona’’, poručila je golmanka ’’plavih’’ Marta Žderić.

I Milena Raičević ističe da neće potcijeniti Savehof, i da će kolektivnom igrom i jakom odbranom uraditi sve da u punoj ’’Morači’’ obraduju navijače.

’’Napokon igramo meč u ’’Morači’’, napokon kreće Liga šampiona. Sigurno da će ova sezona biti mnogo teža nego prošla kada smo uzele titulu. Savehof je dosta izmijenio sastav u odnosu na prošlu godinu. Ali, kao što je Marta rekla ne smijemo da ih potcijenimo. Igrali smo sa njima na turniru u Skoplju, znamo o kakvoj se ekipi radi. Dobro ih poznajemo i sigurna sam da ćemo u neđelju pokazati igru kakva se očekuje od nas. Nijesmo imale adekvatan broj pripremnih utakmica, ali to neće biti problem. Prošle godine se nijesmo žalile na to, nećemo ni ove. Mnogo je lakše što prvi meč igramo sa Savehofom, jer je po kvalitetu Bukurešt mnogo bolji. Vjerujem da ćemo iz meča u meč podizati formu, kao i prošle godine. Naša prednost je kolektiv, odlična igra u odbrani koja se svih ovih godina pokazala kao dobitna kombinacija za nas’’, naglasila je Milena.

Ulaznice za meč prvog kola grupe D Lige šampiona protiv švedskog IK Savehofa dijeliće se na šalterima Sportskog centra ”Morača”. Ulaznice se mogu preuzeti sljedećim danima:

Četvrtak, 15. oktobra 2015. godine u periodu od 15.00 do 18.00 sati

Petak, 16. oktobra 2015. godine u periodu od 10.00 do 16.00 sati

Subota, 17. oktobra 2015. godine u periodu od 10.00 do 16.00 sati

Neđelja, 18. oktobra 2015. godine u periodu od 16.00 do 19.00 sati

Utakmica Budućnost - IK Savehof na programu je u 19 sati.

lszene16-10
Portal Analitika