Fudbal

Bomba iz Katalonije: Van Persi stiže u Barsu!

Iako je izgledalo da je selidbom u Fenerbahče stavio tačku na igranje u top klubovima,Robin van Persi je spreman za još jednu transfer bombu! Katalonski i holandski mediji najavljuju da je jako, jako blizu prelazak Robina van Persiju u Barselonu narednog januara!
Bomba iz Katalonije: Van Persi stiže u Barsu!
Portal AnalitikaIzvor

Barsa traži špica koji bi imao ulogu džokera, a Holanđanin uopšte nije zadovoljan u Feneru. Preduslovi su tu, pitanje je samo da li će rukovodstvo truskog kluba pristati. Kataloncima je pod hitno neophodan napadač u januaru. Neko ko bi imao ulogu Henrika Larsona u vrijeme kada je Šveđanin bio fenomenalan džoker za vrijeme Ronadinjove ere.

Pominjali su se prethodnih dana Dirk Kajt, Serhio Garsija, Đonatan Sorijano i Sebastijan Đovinko, ali je izbor pao na Van Persija. Barselonin direktor Roberto Fernandez je prije nekoliko dana boravio u Amsterdamu na utakmici Holandija - Češka poslije koje se susreo sa Van Persijem i dobio obećanje holandskog napadača da bi rado prešao na Kamp Nou.Van Persi je nezadovpoljan tretmanom kod trenera Pereire koji ga drži na klupi i prednost daje brazilskom špicu Fernandau. Van Persi i ne krije da je nezadovoljan i ponaša se tako da svim stavi do znanja koliko mu smeta tretman kod Pereire.

Fener je prošlog ljeta platio 3.500.000 Mančester Junajtedu za Van Persija, a Holanđaninu obezbijedio ogromnu platu od 5.000.000 eura po sezoni. Barsa bi morala Turcima da nadoknadi uloženi novac, a Van Persi bi vjerovatno pristao i na odrđenom smanjenje plate. Sve zavisi od Fenera…

(mozzartsport.com)

Portal Analitika