Košarka

Cibona dovela veliko pojačanje

Očajan učinak, tačnije jedna pobjeda u prvih pet kola Jadranske lige, aktivirao je alram u taboru Cibone. Zagrepčani su shvatili da sa postojećim timom ne mogu da budu konkurentni u regionalnom takmičenju, pa su uoči duela sa Partizanom doveli veliko pojačanje.
Cibona dovela veliko pojačanje
Portal AnalitikaIzvor

Prema informacijama iz Zagreba novi član Cibone postaće Nebojša Joksimović (33), koji je poslije razlaza sa Krkom bio slobodan igrač. Riječ je o reprezentativcu Slovenije koji je svojevremeno ostavio sjajan utisak u dresu Hemofarma. Joksimović bi trebalo da bude u sastavu za duel protiv Partizana.

Kako stoje stvari, Cibona će u nastavku sezone biti jača i za nekadašnjeg plejmejkera Zadra Džejmsa Florensa.On je ljetos potpisao za Pariz Levaloa, ali će raskinuti ugovor usljed obostranog nezadovoljstva, nakon što u petak odigra još jednu utakmicu francuskog prvenstva.

Dakle, plejmejker koji je pominjan kao moguće pojačanje crno-bijelih, prije nego što su angažovali Džoša Akojona, neće debitovati protiv njih, već u 7. kolu protiv MZT Skoplja.

Portal Analitika