Košarka

KSCG: Božidar Vukčević predsjednik Arbitražne komisije

Redovna sjednica Skupštine Košarkaškog saveza Crne Gore održana je danas u hotelu ''Aurel'' u Podgorici. Sjednici je prisustvovalo 51 od ukupno 91 delegata Skupštine Košarkaškog saveza Crne Gore, a sjednicom je predsjedavao predsjednik saveza Milo Đukanović.
KSCG: Božidar Vukčević predsjednik Arbitražne komisije
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na Skupštini je usvojen zapisnik sa prethodne sjednice Skupštine KSCG, kao i informacija o rezultatima reprezentativnih selekcija, koje je članovima Skupštine prezentovao direktor svih reprezentativnih selekcija Danilo Mitrović.

Skupština je usvojila informaciju o rezultatima reprezentativnih selekcija sa posljednje sjednice Predsjedništva KSCG, uz zaključak da su seniorke osvajanjem sedmog mjesta u Evropi i pioniri koji su bili najbolji na nezvaničnom prvenstvu Evrope, ostvarili odlične rezultate, dok su seniori kao utjehu za neučešće na Eurobasketu osvojili zlatnu medalju na Igrama malih zemalja Evrope na Islandu. Skupština je usvojila zaključak da se u narednom periodu treba posvetiti dodatna pažnja u cilju boljih rezultata mlađih reprezentativnih selekcija.

Usvojen je izvještaj o takmičenjima na nivou Košarkaškog saveza Crne Gore, a jednoglasno su usvojene izmjene i dopune Statuta KSCG, te izvršen je reizbor i imenovanje novog člana Arbitražne komisije koja će raditi u sastavu Božidar Vukčević, predsjednik, Vladimir Šušović, Mitar Mugoša, Draško Đukanović, Petar Đukanović, Dušan Lukšić i Zoran Kuzmanović, članovi.

Skupština je usvojila i izvještaj Nadzornog odbora, a nije bilo pojedinačnih molbi i žalbi za razmatranje na sjednici najvišeg organa Košarkaškog saveza Crne Gore.

Portal Analitika