Region

NAPUŠTA B92; Brankica Stanković: Pokrećem svoj internet portal

Autorka i urednica “Insajdera” Brankica Stanković, zbog pokretanja svoje produkcijske kuće, nakon 18 godina odlazi sa TV B92, ali istovremeno nastavlja saradnju sa ovom medijskom kompanijom, saopštila je ova kuća.
NAPUŠTA B92; Brankica Stanković: Pokrećem svoj internet portal
Portal AnalitikaIzvor

- Već duže vrijeme razmišljam i o pokretanju internet portala za čiji će sadržaj od početka do kraja biti odgovorni novinari koji su i do sada radili emisiju “Insajder” - kaže Brankica Stanković, jedna od najnagrađivanijih srpskih novinarki u zemlji i inostranstvu, obrazlažući zašto se odlučila na ovaj korak. Ističe, takođe, da su u pripremi nove emisije koje će se uskoro emitovati na TV B92.

- B92 će nastaviti da emituje “Insajder” a mogućnost saradnje postoji i na nekim drugim projektima, jer će naša prva adresa za saradnju biti TV B92 - naglasila je Stanković.

Televizija B92 razume potrebu Brankice Stanković i novinara emisije “Insajder” za novim profesionalnim izazovima i razvojem i oni će imati maksimalnu podršku na koju mogu da računaju. Vjerujemo u novu fazu razvoja “Insajdera” kao i uspješnost naše buduće saradnje sa produkcijskom kućom Brankice Stanković, navodi se u saopštenju B92. (Blic)

Portal Analitika