Košarka

Odom pronađen bez svijesti u javnoj kući!

Nekadašnji šampion NBA lige Lamar Odom pronađen je u besvjesnom stanju u bordelu u Nevadi, poslije čega je hitno prebačen u bolnicu, saopštila je policija.
Odom pronađen bez svijesti u javnoj kući!
Portal AnalitikaIzvor

Tridesetpetogodišnji momak, najbolji šesti igrač najjače lige svijeta u sezoni 2011, osvojio je dvije titule sa Los Anđeles Lejkersima, a igrao je još i za Majami Hit, Los Anđeles Kliperse, Dalas Meverikse i Laboral Kuču. Angažman u Španiji 2014. godine bio mu je ujedno i posljednji u karijeri. 

Kako prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama, kancelarija šerifa okruga Ni Kantri dobila je poziv oko tri časa ujutru da je, na Ljubavnom ranču, oko 70 kilometara od Las Vegasa, potrebna medicinska pomoć čovjeku koji ne daje znake života. 

Odom je hitno prevezen u bolnicu, đe mu se stanje ubrzo stabilizovalo iako je situacija djelovala dosta kritičnije, a primarni plan bio je da se prebaci helikopterom, ali zbog svoje visine (208 centimetara) nije mogao da stane u letilicu. 

Denis Hof, vlasnik spomenutog objekta, kaže da su Odoma u bordel dovezli njegovi zaposleni, što je i praksa u njegovim lokalima. Takođe, Hof ističe da u košarkaševoj sobi nije pronađena nijedna ilegalna supstanca, kao i da je jedino što je konzumirao, uz alkohol, biljna vijagra.

"Želio je samo da pobjegne od svega, da se dobro provede i opusti. Dok sam zvao policiju rekao sam svojim zaposlenima da ga okrenu na lijevu stranu, pošto mu je iz usta izlazila pjena, dok je povraćao krv", rekao je Hof. 

Vlasnik kaže i da je Odom bio srećan i da je svako veče spavao mirno, a da nešto nije u redu posumnjale su dvije djevojke – koje su, pošto se nisu čule sa njim tog dana, otišle da ga obiđu kada su ga i pronašle bez svijesti. 

"Sve ovo je nevjerovatno tužno... Kada je došao popio je flašu konjaka i konzumirao biljnu vijagru, ali ništa od zabranjenih supstanci", dodao je Hof. 

Problemi u Odomovom životu počeli su poslije razvoda od Kloi Kardašijan, iako je i prije toga imao 'sitne' probleme sa drogom i zakonom. Sve se značajno pogoršalo pošto je prestao da igra u NBA ligi, nekoliko puta je hapšen zbog vožnje u pijanom stanju, a bio je u kolima kada je jedan od njegovih prijatelja ubio biciklistu. (B92)

Portal Analitika