Fudbal

JOVETIĆ: Dali smo sve od sebe u kvalifikacijama, ali nijesmo uspjeli

Stevan Jovetić propuštio je kvalifikacione mečeve Crne Gore protiv Austrije i Rusije u kojima je naša selekcija ostala bez baraža za Evropsko prvenstvo. Za Gazetu delo sport, Stevan je govorio o tim duelima i velikom derbiju sa Juventusom za vikend.
JOVETIĆ: Dali smo sve od sebe u kvalifikacijama, ali nijesmo uspjeli
Portal AnalitikaIzvor

“Žalim zbog eliminacije. Dali smo sve od sebe, ostavili srce na terenu, ali nijesmo uspjeli. Ali, nijesmo ni imali sreće”, rekao je Jovetić za Gazetu delo sport, koji se sada okreće neđeljnom derbiju sa šampionom uventusom.

“Bila bi velika stvar da pobijedimo Juventus. Jedan veliki signal”, kaže Jovetić, koji je već jednom postigao gol protiv Juventusa.

“Dao sam gol u dresu Fiorentine. Ovo će biti sjajna utakmica, jer je Juventus uvijek Juventus. Oni su i pored lošeg starta i dalje super jaka ekipa. I pored brojnih promjena imaju odlične igrače, počeli su da se vraćaju u ritam, zato moramo biti oprezni. Ako bismo ih pobijedili, napravili bismo veliki korak, bio bi to veliki signal za čitavu sezonu”, ističe Jovetić.

Inter je u prvih pet kola, kada je igrao Jovetić, upisao svih pet pobjeda. U posljednja dva meča, bez njega Inter je upisao poraz kod kuće od Fiorentine (1:4) i remi sa Sampdorijom u Đenovi (1:1).

“To je samo slučajnost. Mi smo ekipa, niko nije važniji od drugog. Dešava se, sad ćemo pokušati da se vratimo na pravi kolosjek”, zaklučio je Jovetić.

Portal Analitika