Društvo

Zaposleni u Telekomu dobrovoljno dali krv

Crnogorski Telekom je četvrti put za redom, potvrdio tradicionalno partnerstvo sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore u akciji dobrovoljnog davanja krvi “Daj krv – spasi život!”, koja je održana u novoizgrađenom objektu Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici.
Zaposleni u Telekomu dobrovoljno dali krv
Portal AnalitikaIzvor

Razlog više za uključenje u akciju zaposlenih iz Telekoma je krizna situacija u Zavodu, koji još od ljeta ukazuje na nedostatak rezervi krvi, a koju je moguće obezbijediti samo putem masovnijeg odziva dobrovoljnih davalaca. Uključivanjem u akciju zaposlenih iz Telekoma, i količinama krvi koje će donirati, postojeći problem će se dijelom ublažiti.

Dobrovoljne davaoce krvi u Crnogorskom Telekomu, predvodio je Izvršni direktor Ruediger Schulz. U akciju su se uključili kako stari, tako i novi davaoci krvi.

Dobrovoljno davanje krvi za sve zaposlene u ovoj kompaniji predstavlja priliku da potvrde svoju humanost, društvenu odgovornost i pomognu u rješavanju aktuelnog problema sa nedovoljnim zalihama krvi.

U novi Zavod za transfuziju krvi uloženo je skoro pet miliona eura iz pristupnih fondova Evropske unije, a opremljen je najsavremenijom opremom.

Portal Analitika