Muzika

AUDIO: Poslušajte novi album Selene Gomez "Revival"

Američka zvijezda Selena Gomez objavljuje svoj drugi studijski album "Revival".
AUDIO: Poslušajte novi album Selene Gomez "Revival"
Portal AnalitikaIzvor

Talentovana pjevačica i glumica meksičko-italijanskog porijekla je na muzičkoj sceni aktivna još od 2009. godine, kada je sa bendom "The Scene" objavila prvi album "Kiss & Tell". Uslijedila su još dva studijska albuma sa bendom, jedan album remiksa, a ukupno je objavljeno sedam uspješnih singlova. Album "Revival" uslijedio je nakon Seleninog izuzetno uspješno debitantskog solo-izdanje "Stars Dance" iz 2013. godine.

Novo studijsko izdanje najavljeno je singlom "Good For You (feat. A$AP Rocky)", a nakon njega su uslijedili singl "Same Old Love" i "Me & The Rhythm". Sve tri se nalaze na novom albumu, za čiju su produkciju bili zaduženi Hit Boy, Benny Blanco (Maroon 5, Nicki Minaj, Jessie J, Katy Perry) i producentski duo Rock Mafia (Justin Bieber, Mariah Carey, Ellie Goulding, Demi Lovato).

Najavni singl "Good For You (feat. A$AP Rocky)" prvi je singl Selene Gomez koji je bio na prvom mjestu Bilbordove liste numera u digitalnom izdanju (Billboard Digital Songs) i redovan je na radijskim listama širom svijeta.

Album "Revival" sada se može pronaći na servisima PlayMPE i Deezer.

Izvor: Universal Music Serbia / www.universalmusic.rs

Portal Analitika