Rukomet

LŠ: Neagu, Bulatović i Petrović u idealnom timu, Adžić najbolji trener!

Rukometašice Budućnosti Kristina Neagu, Katarina Bulatovići Radmila Petrović izabrane su u idealni tim Lige šampiona, dok je Dragan Adžić najbolji trener tog takmičenja, objavljeno je na zvaničnom sajtu Evropske rukometne federacije.
LŠ: Neagu, Bulatović i Petrović u idealnom timu, Adžić najbolji trener!
Portal AnalitikaIzvor

Najbolje pojedince u Ligi šampiona na svim pozicijama birali su treneri učesnici tog takmičenja. Šefovi struke 16 klubova birali su najbolje igračice na svim pozicijama, tri trenera kojim su najviše impresionirani, kao i dvoranu u kojoj najviše vole da igraju.

Najviše glasova od svih je dobila Neagu, koju je 12 stručnjaka izabralo za najboljeg lijevog beka. Po devet glasova su dobile desni bek Bulatović, tandem Đera - pivot Hajdi Loke i srednji bek Nike Grot. Za najbolju golmanku izabrana je Katrin Lunde (Rostov), a u idealnom timu su još Siraba Dembele (Vardar, lijevo krilo), Nike Grot (Đer, srednji bek) i pivot Hajdi Loke (Đer)

Sa deset glasova za trenera kojim su najviše impresiorane kolege izabran Dragan Adžić. Drugi je bio Španac na klupi Đera, Ambros Martin sa osam, a treća Hele Tomsen iz Midtjilanda.

Za najomiljeniju dvoranu izabrana je Audi arena u Đeru, dok su 2. mjesto sa po tri glasa dobile Morača, dvorana Jane Sandaski u Skoplju i Laslo Pap arena u Budimpešti, koja će treći put uzastopno biti domaćin fajnl-fora.

Portal Analitika