Politika

DF dobio poziv od Stoltenberga, sjutra odlučuju o sastanku

Demokratski front dobio je zvanični poziv preko šefa poslaničkog kluba za sastanak sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom, potvrđeno je Portalu Analitika iz DF-a. Više izvora iz vrha tog političkog saveza kazali su, nezvanično za naš portal, da će odluku o tome da li će se sastati sa Stoltenbergom donijeti sjutra.
DF dobio poziv od Stoltenberga, sjutra odlučuju o sastanku
Portal AnalitikaIzvor

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, sa ambasadorima 28 zemalja država članica Alijanse, doputovaće u Crnu Goru u srijedu kako bi se u susret pozivnici za članstvo u direktnom razgovoru sa rukovodstvom naše države razmijenila mišljenja o ostvarenim reformama. Kako je ranije objavljeno, Stoltenberg planira da razgovara i sa predstavnicima opozicije Demokrata, URA-a i Demosa i Pozitivne.

Poziv je, kako je rečeno Portalu Analitika, upućen i DF-u ali izvori iz Fronta su nam kazali da su "fokusirani na proteste i da će odluku o eventualnom sastanku sa Generalnim sekretarom NATO-a donijeti sjutra".

U Podgorici već 15 dana traju protesti DF-a ispred zgrade crnogorskog parlamenta i od tada je na tom dijelu Bulevara Svetog Petra Cetinsjkog obustavljen saobraćaj.

B.K.

Portal Analitika