Politika

Cdu: Prazne ideje – prazni šatori

Takozvani "protesti" u organizaciji Demokratskog fronta ulaze u završnu - besmislenu fazu. Ostvario se još jedan crnogorski san iz viceva: kako ležati kući, a obračunavati beneficirani "borački" staž preko praznih šatora. Šteta što će taj vic ostati neiskorišćen - jer političari koji vode ovu političku predstavu ne priznaju ni Crnu Goru, ni Crnogorce, saopštili su iz Cdu.
Cdu: Prazne ideje – prazni šatori
Portal AnalitikaIzvor

-Dakle - nema nikog pod šatorima koji blokiraju normalni saobraćaj u Podgorici. To je jedini rezultat političke blamaže kojoj prisustvujemo. U nedostatku ljudi koji bi podržali njihovu političku ujdurmu, lideri DF-a su proteste pretvorili u politički vodvilj, đe još samo fali da se organizuju posjete  njihovoj malobrojnoj družini, u vremenu od 17 do 19 sati svakog dana - kao da se radi o nekom sanatorijumu ili o cirkuskoj predstavi, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Iz Pres službe Cdu navode da se potvrđuje da je jedini cilj razapetih šatora i bine - da se izazove incident.

-Lideri DF koji prijete raznoraznim nasilnim akcijama ukoliko neko dirne njihove pokisle šatore su, pretpostavljamo, svjesni što rade i govore - mada i u to počinjemo da sumnjamo. Dozvola za blokiranje Bulevara Svetoga Petra Cetinjskog je istekla i ne postoji niti jedan razlog da se ne uspostavi normalan saobraćaj kroz Podgoricu. Crnogorska demokratska unija obnavlja svoj poziv svim političkim snagama kojima je interes Crne Gore i svih njenih građana najviši prioritet da učine sve što je potrebno da se očuva politička stabilnost i funkcionisanje pravne države, ističe se u saopštenju.

Pošto Crna Gora dobije poziv za učlanjenje u NATO, potrebno je, kažu iz Cdu, organizovati izbore, kako bi se građani kroz demokratski izborni proces opredijelili, u vezi tog, ali i pitanja daljeg učvršćenja crnogorske nezavisnosti i razvoja našeg društva u cjelini.

-Crnu Goru treba da mijenjaju oni koji je vole i poštuju, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika